CS Apartment

CSap_assonometria

Mezzo Atelier was asked to create a series of pieces for the social areas of an apartment in Milan.

The main living room wall with its original bricks uncovered, gained a low cabinet and a superior shelving system which allowed for the old wall to be very present.

The dining room, as an inner and in between space, needed the flexibility to allow light to cross the entire social areas, so two sliding doors were created with a visible steel rail.

A dining table in oak wood and steel was also custom designed for the clients, as well as the sideboard with a marble top.

01_LAYOUT

02_soggiorno4

04_soggiorno1

06_soggiorno3fechada07_soggiorno3doorspranzo

04_LAYOUT211_LAYOUT

layout-2layout-1

Custom made Furnishings by Mezzo Atelier
Architecture by InÊs Sousa
Photos by Mezzo Atelier
Location: Milan (IT)

 

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: